Csaba Horváth Essentials

családi és gyermekFotózás

Pillanat. Esszencia. Emlék.

kedvezmény
0 Ft

Ha október 31-ig kitöltöd az űrlapot és leegyeztetjük a közös családi fotózásunkat.

kedvezményes csomag
0 db

Ha ezen az oldalon keresztül vesszük fel a kapcsolatot.

0 óra

Közösen eltöltött idő, ami igény szerint bővíthető

Családi fotózás árak

Szabadtéri fotózás

Normál csomag

43000
38 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 15 db szerkesztett, retusált kép
 • Változatos háttér és beállítások
 •  

Prémium csomag

51000
46 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 20 db szerkesztett, retusált kép
 • Változatos háttér és beállítások
 •  

Stúdió fotózás

Normál csomag

55000
50 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 15 db szerkesztett, retusált kép
 • Egyedi stúdióhangulat, átöltözés lehetősége
 • Az ár tartalmazza a stúdióbérlés díját
 •  

Prémium csomag

63000
58 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 20 db szerkesztett, retusált kép
 • Egyedi stúdióhangulat, átöltözés lehetősége
 • Az ár tartalmazza a stúdió bérlés díját
 •  
 

Csak retusált, teljes utómunkával ellátott képek kerülnek átadásra.
Csomagban foglaltakon kívüli további kép: +2.500 Ft/db
Egyéni igények alapján egyedi ajánlat kérhető.

fotózás Ajándékutalvány

Ajándékozz örök emléket barátainak, szeretteidnek

Ajándékutalványok digitális vagy prémium minőségű nyomdai verzióban is elérhetőek.  Így bármilyen alkalomra már azonnal kézzel fogható ajándékot adhatsz át ízléses, igényes formában, az ajándékutalányotokat hozzá passzoló borítékban adom át. 

Az ajándékutalvány vásárlástól számított 12 hónapig felhasználható.

Korábbi családi fotózásokról írtátok

Csaba családi fotózásra érkezett hozzánk. Előre felkészítettem, hogy a legkisebb lányunk nem igazán szereti a fényképezést, meg amúgy is elég izgága, amiben egyébként hasonlít a nővérére is, ezért lehet, hogy csak minket, a felnőtteket tudja majd fényképezni. Ehhez képest Csaba amint megérkezett elvarázsolta a gyerekeket, a fótózás gördülékenyen, jó hangulatban telt, nagyon jók lettek a képek. Lányaink azóta már többször megkérdezték, hogy "mikor jön megint a féynképezős bácsi". Ezért Csabát bátran merem ajánlani, családoknak, kisgyerekekkel egyértelműen Ő a legjobb választás.
Ildikó
Közvetlen, barátságos, nagyon jó hangulatban telt az egész fényképeszkedés. A fotók természetesek, megtalálta az apró pillanatok szépségét. Csak ajánlani tudom!
Dóra
Csabaval nem reg dolgoztunk együtt egy fotózáson, ami csodásan sikerült, a képek magukért beszélnek. Gyors , figyelmes es kreatív. Már a nyers képeken látszott, hogy érti a dolgát, az utómunka pedig csak ráadás volt. 👌🏻😊
Kata
Kreatív, türelmes, nagyon jól alakítja a fotózások menetét. Szórakoztató, bárkiből kihozza a legjobb formáját, ami az elkészült képeken is visszaköszön! Csak ajánlani tudom🤘
Niki

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Örülök, hogy ellátogattál az oldalamra.
Az első bekezdésben pár szót írok magamról  bemutatkozásként, majd akitérek magára a családi és gyermekfotózásra, amit pontokba szedve kicsit lejjebb görgetve a munkamódszerem részben is megtalálsz.

Maga a fotózás számomra már nagyon régóta nagy szerelem, és ez még ma is tart.
Az idő múlásával az autodidakta módszert iskolai tanulmányok felé tereltem.
Először megismerkedtem a fotósok egyik kedvenc képszerkesztő programjával az Adobe Photoshop-pal egy tanfolyam keretein belül, majd a fotográfus tanulmányaimat a Focus Oktatóközpont OKJ-s tanfolyamán végeztem el.

 

Ezt az aloldalt azért hoztam létre, hogy itt minden, a családi és gyermekfotózásokkal kapcsolatos információt megtalálj, amire szükséged lehet  fotósod kiválasztásával kapcsolatos döntésed meghozatalához.

A velem készült fotózások minden esetben egy előzetes egyeztetéssel kezdődnek, közös ötleteléssel. Ilyenkor átbeszéljük a Ti elképzeléseiteket, segítek az ízléseteknek és a fotózás hangulatának megfelelő helyszín kiválasztásában. Valamint egyeztetünk mindent, ami a koncepció része lesz: ruházat, smink, haj, napszak, stb.
Érdeklődök a fotózáson résztvevő gyermekekkel kapcsolatban is, hogy amikor a helyszínen vagyunk, a velük kapcsolatos szükséges információim is meglegyenek. Tudjam, hogy szóljak hozzájuk, mi érdekli őket, stb… 🙂

 

Családi és gyermekfotózások az igényeitek  és évszak szerint lehetnek szabadtéren és stúdióban is, stúdió fotózás esetén az erre kialakított stúdiós csomag ár tartalmazza a stúdió költségét is.

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk és együtt örökítjük meg a pillanataitokat!

Munkamódszerem

 • Megkeresésedet követően

  24 órán belül válaszolok a hozzám beérkezett üzenetedre, amennyiben írásos volt a megkeresés. Az így megkapott információk alapján már a válaszüzenetemben igyekszek minél több információval szolgálni, de minden esetben javasolok egy telefonos egyezetést.
 • Telefonon átbeszélünk

  minden fontos részletet, meghallgatom az elképzeléseiteket és együtt kialakítjuk a teljes koncepciót a tervezett családi fotózásotokkal kapcsolatban. Ekkor már konkrét időpontot is egyeztetünk.
 • A koncepció része

  a megfelelő ruházat, haj, smink is. Ezek kiválasztásában is aktívan támogatlak Benneteket, szeretem látni a teljes képet előre, hogy milyen öltözékkel valósul meg a közös fotózásunk, még a helyszínre érkezés előtt. Ezek a részletek szintén fontosak a végeredmény szempontjából és az én célom, hogy Ti elégedettek legyetek vele és egy igazán ízlések, kreatív családi fotózás legyen a végeredmény 🙂
 • Stúdió családi fotózás esetén

  a stúdió foglalási díjat előre elkérem, mert határidőn túli lemondás esetén is ki kell fizetni a stúdió foglalási díjat. Ha időbeni lemondás történik és a bérleti díjat nem kell megfizetni, úgy visszajár felétek is a fizetett összeg.
 • Közös fotózásunk napja

  Mikor eljött a közös fotózásunk napja, a helyszínen találkozunk és megejtjük a fotózást a korábban egyeztetettek szerint.
 • Díjazás

  A díjazásom a fotózást követően a helyszínen történik.
 • Küldöm az előzetes fotókat

  2-3 napon belül küldöm a fotózásunk során készült, előválogatott nyers képeket. Ezeket kis méretben és vízjelezve küldöm, hogy előzetes megtekintés közben ki tudd válogatni azokat a kedvenc képeket amiket végleges formában, utómunkával ellátva szeretnél megkapni. (A nyers képek nem része a csomagnak, nem publikálható, csak megtekintési céllal küldöm.) Ilyenkor a személyes kedvenc 1-2 képemet ajándékként előre átküldöm.
 • Kész képek

  3 héten belül küldöm a kész, teljes utómunkával ellátott, általatok kiválasztott családi képeket file megosztón keresztül letöltési link formájában.

Horváth Csaba - Photo essentials

Kapcsolat

Melyik csomag érdekel?