Hello!

Üdvözöllek az oldalamon, örülök, hogy ellátogattál hozzám! ☺


A fotózás számomra már nagyon régóta nagy szerelem, és ez még ma is tart.
Az idő múlásával az autodidakta módszert iskolai tanulmányok felé tereltem.


Először megismerkedtem a fotósok egyik kedvenc képszerkesztő programjával az Adobe Photoshop-pal egy tanfolyam keretein belül, majd a fotográfus tanulmányaimat a Focus Oktatóközpont OKJ-s tanfolyamán végeztem el.


A fotózásokban az alkotási folyamat mellett azt szeretem nagyon, hogy a modelljeimből hogyan tudom kihozni a legjobbat. Mindannyian mások vagyunk és felfedezni az emberek egyediségét egy nagyon izgalmas feladat minden egyes alkalommal. ☺


Szeretem a változatos fotózásokat, a munkáimat eléritek a folyamatosan frissülő Blog bejegyzéseimben, valamint a Facebook És Instagram oldalaimon.


Remélem hamarosan személyesen is találkozunk és együtt örökítjük meg a pillanataidat/pillanataitokat!

Munkamódszerem

Miután kapcsolatba kerültél velem valamilyen felületen keresztül, és korábbi munkáim alapján mellettem tetted le a voksod (köszönöm ☺), az alábbi folyamatra számíthatsz:

Telefonos egyeztetést követően – amikor megtudom, hogy pontosan milyen elképzelésed van, kérés esetén javaslatokat is teszek – kiválasztjuk az igényedhez leginkább illő csomag konstrukciót vagy akár egyedi ajánlatot.
1
Ekkor már időpontot is egyeztethetünk. Ha valami közbejön, kérlek mielőbb jelezd és a szerint tudunk módosítani a foglalt időponton.
2
A fotózást megelőzően megadom, hogy mivel érdemes készülni, mire számíthatsz a helyszínen.
3
Stúdió fotózás esetén a stúdió foglalási díjat előre elkérem, mert határidőn túli lemondás esetén is ki kell fizetni a stúdió foglalási díjat. Ha időbeni lemondás történik és a bérleti díjat nem kell megfizetni, úgy visszajár felétek is a fizetett összeg.
4
Mikor eljött a közös fotózásunk napja, a helyszínen találkozunk és megejtjük a fotózást a korábban egyeztetettek szerint.
5
A díjazásom a fotózást követően a helyszínen történik.
6
2-3 napon belül küldöm a fotózásunk során készült, előválogatott nyers képeket. Ezeket kis méretben és vízjelezve küldöm, hogy előzetes megtekintés közben ki tudd válogatni azokat a kedvenc képeket amiket végleges formában, utómunkával ellátva szeretnél megkapni. (A nyers képek nem része a csomagnak, nem publikálható, csak megtekintési céllal küldöm.) Ilyenkor a személyes kedvenc 1-2 képemet ajándékként előre átküldöm.
7
3 héten belül küldöm a kész, teljes utómunkával ellátott, általatok kiválasztott képeket file megosztón keresztül letöltési link formájában.
8