Ismerj meg engem

Véleményem szerint, egy fotósnak az egyik legfontosabb feladata az, hogy megteremtse azt az atmoszférát amiben a párok komfortosan érzik magukat. Ezt a komfortos és fesztelen hangulatot, és a kameraszögek és fények megfelelő kombinációját felhasználva olyan fotókat készítek, amik maximálisan kiemelik a párok természetes szépségét és tükrözik az átélt hangulatot.

Az esküvőtök egy egyszeri és mérhetetlenül fontos alkalom. Mindent megteszek, hogy minden szempontból tökéletesen örökítsem azt meg, és egy élménnyé tegyem számotokra a fotózás eseményét is.

Hivatásosan fotózni 2020-ban kezdtem el. Már akkor is azt gondoltam, hogy egy fotózáshoz nem lehet “félig-teljes” szaktudással hozzáállni. Ezért mindenek előtt, megismerkedtem a fotósok egyik kedvenc képszerkesztő programjával az Adobe Photoshop-pal egy tanfolyam keretein belül, majd a fotográfus tanulmányaimat a Focus Oktatóközpont OKJ-s tanfolyamán végeztem el.

A fotózásokban, az alkotási folyamat mellett azt szeretem leginkább, hogy a modelljeimből hogyan tudom kihozni a legjobbat. Mivel mindannyian mások vagyunk, ezért mindíg nagyon izgalmas feladat számomra felfedezni az emberek egyediségét.

Minden esküvő nekem is egy mélyen megható élmény, és hálás vagyok ha megosztjátok velem ezeket a pillanatokat.

Horváth Csaba

Munkamódszerem

Miután kapcsolatba kerültél velem valamilyen felületen keresztül, és korábbi munkáim alapján mellettem tetted le a voksod (köszönöm ☺), az alábbi folyamatra számíthatsz:

 • Megkeresésedet követően

  24 órán belül válaszolok a hozzám beérkezett üzenetedre, amennyiben írásos volt a megkeresés.
  Az így megkapott információk alapján már a válaszüzenetemben igyekszek minél több információval szolgálni a tervezett fotózásotokkal kapcsolatban, de minden esetben javasolok egy telefonos egyezetést.

 • Telefonon átbeszélünk

  minden fontos részletet, meghallgatom az elképzeléseiteket és együtt kialakítjuk a teljes fotózás menetét.

  Célom, hogy igazán természetes és kreatív fotóitok szülessenek.

 • Személyes találkozás

  Fontos számomra, hogy fotósotokként a legszebb pillanataitokat örökítsem meg. Ezért ha igény van rá, minden esetben támogatom a személyes találkozást is. Ilyenkor van lehetőségünk kicsit megismerni egymást. 🙂

 • Szerződéskötés

  Az esküvőtök egyeztetését követően a megbeszélt részleteket szerződésben rögzítjük, ennek aláírásával és a foglaló összegének átadásával/utalásával véglegesedik az esküvői fotózás időpontunk 🙂
 • Az esküvőtök napján

  a rendelkezésre állási idő megkezdése előtt már a helyszínen vagyok és felkészülten, alkalomhoz illő öltözetben várom a programok kezdetét.
 • Díjazás

  A foglalón felüli fennmaradó díjazásom a fotózást követően a helyszínen történik.
 • Kész képek

  Az esküvőtöket követő 30 napon belül, letölthető link formájában küldöm át az elkészült fotóitokat, szerkesztett, nagyméretű JPEG file fomátumban.

Horváth Csaba - Photo essentials

Kapcsolat

Melyik csomag érdekel?