PHOTO ESSENTIALS

Esküvöi fotózás kedvezménnyel

Kapcsolat

Add meg az elérhetőséged, és 24 órán belül megkereslek, hogy egyeztessünk az igényeitekről!

0 Ft
kedvezmény

Ha október 31-ig kitöltöd az űrlapot és megadod az elérhetőségeidet!

0 +
utómunkával ellátott fotó

Ami tartalmazza a kreatív képeket is.

0
óra

Rendelkezésre állás, rugalmasan, a Ti igényeitek szerint.

Vélemények

"Nagyon szépen köszönjük a munkádat, a türelmedet, a tehetségedet, a hozzáállásodat és hálásan köszönjük azokat a gyönyörű képeket, amelyeket az esküvőnkön illetve a kreatív fotózáson készítettél rólunk!"
Petra & Ottó
"Köszönjük a gyönyörű képeket, melyek egy életre emlékei lesznek a rendhagyó esküvőnknek! :)"
Szandra & Gábor

Bemutatkozás

Kedves Menyasszony és Völegény!

Örülök, hogy ellátogattatok az oldalamra. Itt minden, az esküvői fotózással kapcsolatos információt megtaláltok, ami segíthet titeket a fotósotok kiválasztásában.

Ilyenkor a legfontosabb számomra, hogy a képeket bármikor visszanézve újra átélhetővé váljanak számotokra a legfontosabb pillanataitok, a meghitt kreatív fotókkal kezdődően a szertartásokon keresztül a bulisabb, lakodalmi képekig.

Ahhoz, hogy kicsit megismerjük egymást és a nagy napotokon már ismerősként tekinthessetek a fotósotokra is, javasolt egy személyes találkozás. Ilyenkor át tudjuk beszélni az esküvővel kapcsolatos részleteket is, de egy jegyes fotózás is jó alkalom erre 😊. Ha már van egy személyes kapcsolat, még természetesebb képek készülhetnek a nap végén. Az esküvőtök számomra is ünnepség, ennek megfelelő öltözetben teljes felszereléssel, előre egyeztetett időpontban érkezek a helyszínre.

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk és együtt örökítjük meg a pillanataitokat!

Árak

Az alábbiakban megtaláljátok az alap esküvői csomag leírását és annak tartalmát, amitől közös egyeztetés útján el tudunk térni, hogy tökéletesen illeszkedjen az egyedi igényeitekhez.

Esküvői alapcsomag

Egyedi igények esetén is keress bizalommal!
170000
150 000 Ft
  • 10 óra rendelkezésre állás
  • ~400 utómunkával ellátott kép
  • Kreatív fotózás
  • Szertartások és lagzi megörökítése
20% Kedvezmény

Esküvői alapcsomag

150 000

Ft

Munkamódszerem

Telefonos egyeztetésünk alkalmával kitérünk az esküvőtökkel kapcsolatos részletekre, időpontokra és helyszínekre, ami alapján az igényeitekhez leginkább illeszkedő ajánlatot tudom összerakni.
1
Megbeszélésünket követően szerződésmintát küldök, amiben a már közösen megbeszélt ajánlat és ennek részletei szerepelnek.
2
Az esküvőtök számomra is ünnepség, ennek megfelelő öltözetben teljes felszereléssel, előre egyeztetett időpontban érkezek a helyszínre.
3
A díjazásom a fotózást követően a helyszínen történik.
4
Az elkészült, feldolgozott képeket az eseményt követő 30 napon belül átadom digitális formában (egyedi megállapodás szerint ettől eltérhetünk) letölthető linkként, valamint egy azt követő napon nektek készült egyedi adathordozón is, hogy később fizikai formájában is rendelkezésetekre álljon.
5

Horváth Csaba - Photo essentials

Kapcsolat

E-mail

info@photo-essentials.hu

Telefon

Közösségi média