Karácsonyi fotózás kedvezménnyel

0 Ft
kedvezmény

Ha október 31-ig kitöltöd az űrlapot és leegyeztetjük a közös családi fotózásunkat.

0 db
kedvezményes csomag

Ha ezen az oldalon keresztül vesszük fel a kapcsolatot.

0 óra
óra

Közösen eltöltött idő, ami igény szerint bővíthető

Karácsonyi fotózás árak

Normál csomag

45000
35 000 Ft
 • 1 órás fotózás (plusz 1 óra +10.000 Ft)
 • 15 db szerkesztett, retusált kép
 • Változatos háttér és beállítások
 •  

Prémium csomag

53000
43 000 Ft
 • 1 órás fotózás (plusz 1 óra +10.000 Ft)
 • 20 db szerkesztett, retusált kép
 • Változatos háttér és beállítások
 •  

Prémium + smink

65000
53 000 Ft
 • 1 órás fotózás (plusz 1 óra +10.000 Ft)
 • 20 db szerkesztett, retusált kép
 • Alkalmi smink műszempillával
 • Változatos háttér és beállítások
*A kedvezményes ajánlat 2023.06.19. dátumot követő megrendelésekre érvényes.

Csak retusált, teljes utómunkával ellátott képek kerülnek átadásra.
Sminket is tartalmazó csomag esetén a sminket Get Makeup By Adri készíti el. Sminket nem tartalmazó csomag mellé smink kérhető 12.000 Ft sminkes díj mellett.
Csomagban foglaltakon kívüli további kép igényelhető: +2.500 Ft/db
Egyéni igények alapján egyedi ajánlat kérhető.

Korábbi karácsonyi fotózásokról írtátok

Csaba családi fotózásra érkezett hozzánk. Előre felkészítettem, hogy a legkisebb lányunk nem igazán szereti a fényképezést, meg amúgy is elég izgága, amiben egyébként hasonlít a nővérére is, ezért lehet, hogy csak minket, a felnőtteket tudja majd fényképezni. Ehhez képest Csaba amint megérkezett elvarázsolta a gyerekeket, a fótózás gördülékenyen, jó hangulatban telt, nagyon jók lettek a képek. Lányaink azóta már többször megkérdezték, hogy "mikor jön megint a féynképezős bácsi". Ezért Csabát bátran merem ajánlani, családoknak, kisgyerekekkel egyértelműen Ő a legjobb választás.
Ildikó
Közvetlen, barátságos, nagyon jó hangulatban telt az egész fényképeszkedés. A fotók természetesek, megtalálta az apró pillanatok szépségét. Csak ajánlani tudom!
Dóra
Csabaval nem reg dolgoztunk együtt egy fotózáson, ami csodásan sikerült, a képek magukért beszélnek. Gyors , figyelmes es kreatív. Már a nyers képeken látszott, hogy érti a dolgát, az utómunka pedig csak ráadás volt. 👌🏻😊
Kata
Kreatív, türelmes, nagyon jól alakítja a fotózások menetét. Szórakoztató, bárkiből kihozza a legjobb formáját, ami az elkészült képeken is visszaköszön! Csak ajánlani tudom🤘
Niki

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Örülök, hogy ellátogattál az oldalamra.
Az első bekezdésben pár szót írok magamról  bemutatkozásként, majd akitérek magára a karácsonyi fotózásra is, amit pontokba szedve kicsit lejjebb görgetve a munkamódszerem részben is megtalálsz.

Maga a fotózás számomra már nagyon régóta nagy szerelem, és ez még ma is tart.
Az idő múlásával az autodidakta módszert iskolai tanulmányok felé tereltem.
Először megismerkedtem a fotósok egyik kedvenc képszerkesztő programjával az Adobe Photoshop-pal egy tanfolyam keretein belül, majd a fotográfus tanulmányaimat a Focus Oktatóközpont OKJ-s tanfolyamán végeztem el.

Ezt az aloldalt azért hoztam létre, hogy itt minden, a karácsonyi fotózásokkal kapcsolatos információt megtalálj, amire szükséged lehet  fotósod kiválasztásával kapcsolatos döntésed meghozatalához.

A velem készült fotózások minden esetben egy előzetes egyeztetéssel kezdődnek, közös ötleteléssel. Ilyenkor átbeszéljük a Ti elképzeléseiteket, segítek az ízléseteknek és a fotózás hangulatának megfelelő stúdiói helyszín kiválasztásában. Valamint egyeztetünk mindent, ami a koncepció része lesz: ruházat, smink, haj, napszak, stb.
Érdeklődök a fotózáson résztvevő gyermekekkel kapcsolatban is, hogy amikor a helyszínen vagyunk, a velük kapcsolatos szükséges információim is meglegyenek. Tudjam, hogy szóljak hozzájuk, mi érdekli őket, stb… 🙂

Karácsonyi fotózások főként berendezett fotóstúdióban (több stúdió lehetőséggel) történnek, az erre kialakított stúdiós csomag ár tartalmazza a stúdió költségét is. Ritkább esetben mgebszélés szerint akár az otthonotokban is elkészülhetnek a képek.

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk és együtt örökítjük meg a karácsonyi pillanataitokat!

Munkamódszerem

 • Megkeresésedet követően

  24 órán belül válaszolok a hozzám beérkezett üzenetedre, amennyiben írásos volt a megkeresés.
  Az így megkapott információk alapján már a válaszüzenetemben igyekszek minél több információval szolgálni a tervezett karácsonyi fotózásotokkal kapcsolatban, de minden esetben javasolok egy telefonos egyezetést.

 • Telefonon átbeszélünk

  minden fontos részletet, meghallgatom az elképzeléseiteket és együtt kialakítjuk a teljes koncepciót. Ekkor már konkrét időpontot is egyeztetünk.
 • A koncepció része

  a megfelelő ruházat, haj, smink is. Ezekek kiválasztásában is aktívan támogatlak Benneteket, szeretem látni a teljes képet előre, hogy milyen öltözékkel valósul meg a közös karácsonyi fotózásunk, még a helyszínre érkezés előtt. Ezek a részletek szintén fontosak a végeredmény szempontjából és az én célom, hogy Ti elégedettek legyetek vele 🙂

 • Stúdió fotózás esetén

  a stúdió foglalási díjat előre elkérem, mert határidőn túli lemondás esetén is ki kell fizetni a stúdió foglalási díjat. Ha időbeni lemondás történik és a bérleti díjat nem kell megfizetni, úgy visszajár felétek is a fizetett összeg.
 • Közös fotózásunk napja

  Mikor eljött a közös fotózásunk napja, a helyszínen találkozunk és megejtjük a fotózást a korábban egyeztetettek szerint.

 • Díjazás

  A díjazásom a fotózást követően a helyszínen történik.
 • Küldöm az előzetes fotókat

  2-3 napon belül küldöm a fotózásunk során készült, előválogatott nyers képeket. Ezeket kis méretben és vízjelezve küldöm, hogy előzetes megtekintés közben ki tudd válogatni azokat a kedvenc képeket amiket végleges formában, utómunkával ellátva szeretnél megkapni. (A nyers képek nem része a csomagnak, nem publikálható, csak megtekintési céllal küldöm.) Ilyenkor a személyes kedvenc 1-2 képemet ajándékként előre átküldöm.
 • Kész képek

  3 héten belül küldöm a kész, teljes utómunkával ellátott, általatok kiválasztott karácsonyi képeket file megosztón keresztül letöltési link formájában. De mindenképp arra törekszem, hogy még karácsony előtt nálatok legyenek a kész képek 🙂

Horváth Csaba - Photo essentials

Kapcsolat

Melyik csomag érdekel?