Csaba Horváth Essentials

karácsonyi Fotózás

Pillanat. Esszencia. Emlék.

kedvezmény
0 Ft

Ha december 03-ig kitöltöd az űrlapot és leegyeztetjük a közös karácsonyi fotózásunkat.

kedvezményes csomag
0 db

Ha ezen az oldalon keresztül vesszük fel a kapcsolatot.

0 óra

Közösen eltöltött idő, ami igény szerint bővíthető

Foglalható időpontok decemberben

Az idei karácsonyi fotózások a IV. kerületi Lightroom fotóstúdió termeiben lesznek. 4 teremből tudtok hozzám időpontot foglalni. A termek dekorációját ide kattintva tudjátok megnézni:

Szabad időpontokat 2024-re már csak előzetes telefonos egyeztetés alapján tudok fogadni, de igyekszem rugalmasan kezelni az utolsó pillanatos igényeket is 🙂

Eltérő igény esetén előzetesen egyeztessünk, valamint lakcímen történő fotózás is lehetséges, de szintén egyeztetést igényel. 

Karácsonyi fotózás árak

Normál csomag

55000
50 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 15 db szerkesztett, retusált kép
 • Egyedi hangulat, átöltözés lehetősége
 •  

Prémium csomag

63000
58 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 20 db szerkesztett, retusált kép
 • Egyedi hangulat, átöltözés lehetőséges
 •  
Csak retusált, teljes utómunkával ellátott képek kerülnek átadásra.

Csomagban foglaltakon kívüli további kép igényelhető: +2.500 Ft/db
Egyéni igények alapján egyedi ajánlat kérhető.

fotózás Ajándékutalvány

Ajándékozz örök emléket barátainak, szeretteidnek

Ajándékutalványok digitális vagy prémium minőségű nyomdai verzióban is elérhetőek.  Így bármilyen alkalomra már azonnal kézzel fogható ajándékot adhatsz át ízléses, igényes formában, az ajándékutalányotokat hozzá passzoló borítékban adom át. 

Az ajándékutalvány vásárlástól számított 12 hónapig felhasználható.

Korábbi karácsonyi fotózásokról írtátok

Csodálatosak a képek! Egy varázsló vagy!
Nagyon köszönjük őket! 🙂
Nagyon örülünk, hogy megörökítetted számunkra ezeket a pillanatokat! 🙂
Réka
Eddig egy kismama és egy kaárcsonyi fotózáson vettünk részt, mindkettő szuper hangulatban telt, a képek csodálatosak voltak.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, ár-érték arány kimagasló, kedves, közvetlen Csaba, ha fotózás hozzá megyünk mindig 🙂
Anita
Nagyon elégedettek vagyunk. Izgultunk kicsit, hogy egy éves kisfiunk hogyan viseli majd a fotózást. Csabi nagyon kedves és türelmes volt, így szuper hangulatban telt a fotózás. A végeredmény csodaszép képek.
Örök élmény marad számunkra, hisz kisfiúnk akkor tette meg első önálló lépéseit, így ez a fontos emlék is kiváló minőségben marad meg számunkra.
Találkozunk még!
Köszönjük 🙂
Panni
Bámulatosan szép képeket készítettél! 🙂
Nem kifejezés, mennyire elégedettek vagyunk! 🙂
Mind szakmailag, mind emberileg nagyon jól választottunk fotóst.
Norbi

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Örülök, hogy ellátogattál az oldalamra.
Az első bekezdésben pár szót írok magamról  bemutatkozásként, majd akitérek magára a karácsonyi fotózásra is, amit pontokba szedve kicsit lejjebb görgetve a munkamódszerem részben is megtalálsz.

Maga a fotózás számomra már nagyon régóta nagy szerelem, és ez még ma is tart.
Az idő múlásával az autodidakta módszert iskolai tanulmányok felé tereltem.
Először megismerkedtem a fotósok egyik kedvenc képszerkesztő programjával az Adobe Photoshop-pal egy tanfolyam keretein belül, majd a fotográfus tanulmányaimat a Focus Oktatóközpont OKJ-s tanfolyamán végeztem el.

Ezt az aloldalt azért hoztam létre, hogy itt minden, a karácsonyi fotózásokkal kapcsolatos információt megtalálj, amire szükséged lehet  fotósod kiválasztásával kapcsolatos döntésed meghozatalához.

A velem készült fotózások minden esetben egy előzetes egyeztetéssel kezdődnek, közös ötleteléssel. Ilyenkor átbeszéljük a Ti elképzeléseiteket, segítek az ízléseteknek és a fotózás hangulatának megfelelő stúdiói helyszín kiválasztásában. Valamint egyeztetünk mindent, ami a koncepció része lesz: ruházat, smink, haj, napszak, stb.
Érdeklődök a fotózáson résztvevő gyermekekkel kapcsolatban is, hogy amikor a helyszínen vagyunk, a velük kapcsolatos szükséges információim is meglegyenek. Tudjam, hogy szóljak hozzájuk, mi érdekli őket, stb… 🙂

Karácsonyi fotózások főként berendezett fotóstúdióban (több stúdió lehetőséggel) történnek, az erre kialakított stúdiós csomag ár tartalmazza a stúdió költségét is. Ritkább esetben mgebszélés szerint akár az otthonotokban is elkészülhetnek a képek.

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk és együtt örökítjük meg a karácsonyi pillanataitokat!

Munkamódszerem

 • Megkeresésedet követően

  24 órán belül válaszolok a hozzám beérkezett üzenetedre, amennyiben írásos volt a megkeresés.
  Az így megkapott információk alapján már a válaszüzenetemben igyekszek minél több információval szolgálni a tervezett karácsonyi fotózásotokkal kapcsolatban, de minden esetben javasolok egy telefonos egyezetést.

 • Telefonon átbeszélünk

  minden fontos részletet, meghallgatom az elképzeléseiteket és együtt kialakítjuk a teljes koncepciót. Ekkor már konkrét időpontot is egyeztetünk.
 • A koncepció része

  a megfelelő ruházat, haj, smink is. Ezekek kiválasztásában is aktívan támogatlak Benneteket, szeretem látni a teljes képet előre, hogy milyen öltözékkel valósul meg a közös karácsonyi fotózásunk, még a helyszínre érkezés előtt. Ezek a részletek szintén fontosak a végeredmény szempontjából és az én célom, hogy Ti elégedettek legyetek vele 🙂

 • Stúdió fotózás esetén

  a stúdió foglalási díjat előre elkérem, mert határidőn túli lemondás esetén is ki kell fizetni a stúdió foglalási díjat. Ha időbeni lemondás történik és a bérleti díjat nem kell megfizetni, úgy visszajár felétek is a fizetett összeg.
 • Közös fotózásunk napja

  Mikor eljött a közös fotózásunk napja, a helyszínen találkozunk és megejtjük a fotózást a korábban egyeztetettek szerint.

 • Díjazás

  A díjazásom a fotózást követően a helyszínen történik.
 • Küldöm az előzetes fotókat

  2-3 napon belül küldöm a fotózásunk során készült, előválogatott nyers képeket. Ezeket kis méretben és vízjelezve küldöm, hogy előzetes megtekintés közben ki tudd válogatni azokat a kedvenc képeket amiket végleges formában, utómunkával ellátva szeretnél megkapni. (A nyers képek nem része a csomagnak, nem publikálható, csak megtekintési céllal küldöm.) Ilyenkor a személyes kedvenc 1-2 képemet ajándékként előre átküldöm.
 • Kész képek

  3 héten belül küldöm a kész, teljes utómunkával ellátott, általatok kiválasztott karácsonyi képeket file megosztón keresztül letöltési link formájában. De mindenképp arra törekszem, hogy még karácsony előtt nálatok legyenek a kész képek 🙂

Horváth Csaba - Photo essentials

Kapcsolat

Melyik csomag érdekel?