Esküvöi videós - ajánlott szolgáltató

Sokszor kérdezitek, hogy van-e olyan társszolgáltató, akit szívesen ajánlok videózásra, ezért az esküvői oldalamat kiegészítettem ezzel az ajánló résszel, hogy az esküvői fotós és sminkes mellett ezen a felületen keresztül a videósotokat is megtalálhassátok 🙂
Huszti Boldizsárral több közös esküvőnk volt már, bátran ajánlom, profi az esküvői videózásban és remek a kettőnk munkakapcsolata.

Esküvöi videózás - Huszti Boldi

2017-ben kaptam először kedvet a videózáshoz, amikor az iskolában egy feladatot kellett elkészíteni. Azóta eltelt néhány év, és a videókészítés az egyik legnagyobb szenvedélyemmé vált.

Utazásaim során mindig magammal vittem a kamerát, és számos gyönyörű “travel videót” készítettem. Ezeket a videókat ma is nagyon büszkén mutogatom az érdeklődőknek.

2019-ben részt vettem több esküvői forgatáson is másodpilótaként, és ekkor ragadott el igazán az esküvői filmezés és a cinematográf stílus. Azóta is ezzel dolgozom, és igyekszem minden egyes alkalommal új dolgokat tanulni és fejlődni.

Ma már egy nagyon ütős csapattal dolgozom, és évente több mint 100 esküvőt örökítünk meg a legszebb pillanatokkal, minden apró részletre odafigyelve. Nagyon fontos számunkra, hogy minden filmet úgy készítsünk el, hogy az az adott pár személyiségét és az esküvő hangulatát tökéletesen tükrözze.

Mindenképpen szeretném megemlíteni, hogy mi nagyon laza, baráti stílusban dolgozunk. Nem akarunk feltűnősködni, vagy túlzottan feszélyezni a párokat.
Inkább szeretjük a természetességet, az autentikusságot, és olyan videókat készítünk, amik megmaradnak az emlékezetben, és boldog mosolyt csalnak az arcokra.

Esküvőnk története.hu

Videó lejátszása
Petra & Robi
Videó lejátszása
Niki & Máté
Videó lejátszása
Magdolna & András